‘VRIEND’ VAN INCUBATOR 3+

Louwers IP|Technology Advocaten is per 1 november 2008 ‘vriend’ geworden van de design- en technologie stichting Incubator 3+.

Stichting Incubator 3+: startpunt voor techno- en designstarters

De stichting stimuleert techno- en designstarters in de idee- en planfase van hun bedrijf of product met onder andere financiering, coaching en een netwerk.

In de programma’s helpt de stichting de starter door middel van coaching, financiering, advies, faciliteiten, huisvesting en publiciteit. De negen organisaties die de stichting hebben opgezet, beschikken bovendien over een groot netwerk dat bijvoorbeeld kan helpen de juiste zakenpartner te vinden.

Stichting Incubator 3+ draagt bij aan de verhoging van het aantal succesvolle techno- en designstarters in de provincie Noord Brabant, met name in de regio Eindhoven. De stichting krijgt ondersteuning vanuit Technopartner van het Ministerie van Economische Zaken, van de Provincie Noord Brabant en van de regio Eindhoven. 

De stichting staat onder auspiciën van de volgende organisaties:

    BOM Starterscentrum
    Design Academy
    Fontys Hogescholen
    NV REDE
    Philips Technology Incubator
    Rabobank Eindhoven
    Syntens
    Technische Universiteit Eindhoven
    TNO Industrie en Techniek

Waarom Louwers?

Ook voor de techno- of designstarter is Louwers bij uitstek een geschikte sparring partner op het gebied van intellectuele eigendomsrecht, reclamerecht en (informatie)technologie-recht.

De beperkte omvang en lage drempels van ons kantoor maken het eenvoudig en prettig om bij ons te ‘winkelen’ voor de nodige ondersteuning. In de praktijk werken wij al voor veel starters van Incubator in de beginfase of in de vervolgfase. Wij hebben bewezen te begrijpen waar de design- en technostarters mee worstelen en dragen met veel plezier bij aan hun succes.

Deelnemers aan Incubator 3+ krijgen bij Louwers aantrekkelijke voordelen bij het juridisch verantwoord opzetten en uitbouwen van hun bedrijf. Natuurlijk ook bij de (verdere) ontwikkeling, strategie, bescherming en bewaking van creaties en uitvindingen.

Meer informatie:  www.incubator3plus.nl

publicatiedatum: zondag 16 november 2008