Exploitatie & samenwerking

In deze tijd waarin technologische ontwikkelingen over elkaar heen buitelen en ondernemingen razendsnel innoveren, is samenwerking met anderen vaak een slimme methode om snel vooruit te komen. Maar veel ondernemers zijn angstig om bedrijfsgeheimen en data te delen. Dat is jammer, want samen kom je vaak verder.

Met een goede overeenkomst is een vruchtbare samenwerking prima in te richten. Daarnaast kan een goede overeenkomst achteraf veel narigheid voorkomen.

Bij veel overeenkomsten spelen intellectuele eigendomsrechten een centrale rol. Dat vereist specifieke kennis en hands-on ervaring. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over jarenlange ervaring met juridische begeleiding op het gebied van intellectuele eigendom en innovatie van startups, scale-ups, volgroeide ondernemingen en organisaties. Deze ervaring stelt ons in staat om goede, maar vooral ook leesbare en praktische overeenkomsten op te stellen.

Enige nadere informatie over contracteren en over (exploitatie)overeenkomsten die wij regelmatig opstellen, kunt u vinden onder onze rubriek Contracteren.